Diensten

KEEN ON TALENT

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

ONZE EXPERTISES


Onderstaand vind u de 4 expertises binnen Keen On Talent. Wij zijn trots op de kennis en flexibiliteit die wij in alle 4 de takken beheersen. Laat onze jarenlange ervaring, constant bijhouden van kennis en een duidelijk communicatie proces voor u werken!  WERVING EN SELECTIE


Wij nemen de wervinge en selectie graag voor u uit handen. Wij hebben een groot netwerken aan kandidaten op elk niveau. Wij werken op no-cure, no-pay basis voor een vast bedrag. Indien van toepassing neemt iedere kandidaat een financiele cv mee zodat u direct weet welke loonkostenvoordelen de kandidaat meebrengt! 


Ons traject in 6 stappen: 1. Opstellen profiel ideale medewerker, 2. Zoeken en selecteren, 3. Samen bepalen wie er word uitgenodigd, 4. Sollicitatiegesprek voeren, 5. Arbeidsvoorwaarden gesprek voeren, 6. Eventuele loonkostenvoordelen aanvragen.


TRAINING


Wij verzorgen meerdere trainingen op locatie. Van salestrainingen tot persoonlijk meesterschap. Geen training is hetzelfde want wij zijn voorstander van een maatwerkaanpak. Ook onze trainingen zijn op basis van een vast bedrag dus u weet precies waar u aan toe bent. Wel is het zo dat we deze trainingen verzorgen vanaf 8 personen tot een max van 20.


Ons traject in 4 stappen: 1. Inventariseren kennisbehoefte binnen uw organisatie, 2. Opstellen leerdoelen, 3. Doorspreken leerdoelen, 4. Training geven


ORGANISATIEADVIES


Een aantal vragen die wij vaak horen: "Werken we nog wel efficient, kan het beter?, Kan het kostentechnisch beter? en "Zijn onze processen nog wel van deze tijd?". Wij analyseren de huidige processen objectief hierdoor heeft u direct een overzicht wat beter kan vanuit de ogen van een derde partij!


Ons traject in 4 stappen: 1. Inventariseren van de processen binnen uw organisatie, 2. Interviews met uw medewerkers, 3. Analyseren van de uitkomsten met u, 4. Implementeren van de verbeteringen samen met u.


COACHING


In landen zoals de Verenigde Staten is het al gemeengoed dat er een coach klaar staat om op individuele basis een luisterend oor te bieden aan uw medewerkers. Hierdoor kan uw medewerker zijn hart luchten wat stress verminderd. Wij oordelen niet maar zoeken samen met uw medewerker naar manieren omzichzelf teo ntwikkelen middels onze tools. 


Ons traject in 6 stappen: 1. Uw medewerker en een van onze consulenten plannen een of meerdere sessie, 2. Samen analyseren van het aangedragen onderwerp, 3. Samen bepalen van een stappenplan, 4. Uitvoeren en monitoren van het stappenplan.

Copyright © Keen On Talent 2019 All Rights Reserved