Over ons

Keen On Talent

WIE ZIJN WIJ

Over ons


Keen On Talent is een platte organisatie en wordt nog steeds als een start-up gerund. Wij zijn van mening dat in deze tijd van digitalisering we vooral het menselijk aspect niet mogen vergeten (achter elk CV zit een mens). Onze horizon is breed en we mogen stellen breder dan onze conculega's. Wij vissen namenlijk niet alleen in de vijver waar iedereen hoopt beet te hebben maar door onze nauwe samenwerking met o.a. gemeenten en het UWV soms in de vijver ernaast.


Voorop staan een aantal zaken: u als klant moet zich weer klant voelen, wij luisteren eerst en dan vullen wij samen met u de vraag in en door hard werken hoeven wij geen praatjes te verkopen. Open en transparant werken leid tot een langdurige en succesvolle samenwerking en daar streven we naar!


Wij hebben een landelijk netwerk van meer dan 1.500 mensen die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Naast een persoonlijkheidtest toetsen wij ook of de mogelijke nieuwe medewerker loonkostenvoordelen en / of subsidies meebrengt. Hierdoor kunt u een goede afweging maken of deze mogelijk nieuwe medewerker binnen uw organisatie past. 


Copyright © Keen On Talent 2019 All Rights Reserved